Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Διανομή Συγγραμμάτων ακαδημαϊκού έτους 2010-11 εαρινού εξαμήνου !!!


Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του Εύδοξου για την δήλωση και διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο έχει ξεκινήσει στις 17/3/11. Οι φοιτητές μπορούν να πραγματοποιούν τη δήλωση συγγραμμάτων τους στην ιστοσελίδα Ευδοξος καθώς επίσης και να βρουν οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής.
Όλοι οι φοιτητές θα πρέπει να δηλώνουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα που έχουν δηλώσει κατά το τρέχον εξάμηνο σπουδών. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να τροποποιήσουν τη δήλωση συγγραμμάτων στο «ΕΥΔΟΞΟΣ» ή να επιστρέψουν τα παραληφθέντα συγγράμματα που δεν δικαιούνται.
Για την δήλωση αυτή είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών πρόσβασης (username/password), που διαθέτουν οι φοιτητές για τις κεντρικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Τμήματος. Όσοι φοιτητές έχουν μη λειτουργικούς κωδικούς ή δεν έχουν καν λάβει κωδικούς πρόσβασης, πρέπει να απευθύνονται στους Τεχνικούς Η/Υ.
Στην ιστοσελίδα www.eudoxus.gr μπορείτε επίσης να βρείτε όλα τα συγγράμματα που έχουν δηλωθεί από όλα τα Τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της χώρας. Σε περίπτωση προβλήματος μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Τμήματος ή στο Γραφείο Αρωγής χρηστών ΕΥΔΟΞΟΣ (helpdesk@eudoxus.gr ή 801-11-13600).

                                                                                                                                                                                                     ΠΑΣΠ ΤΜΠΤ