Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Π.Α.Σ.Π. ΤΜΠΤ με τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Κοζάνης


    • Σήμερα, Τετάρτη 9/11 πραγματοποίησαμε συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Κοζάνης, Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο και την υπεύθυνη δημοτική σύμβουλο για θέματα Παιδείας του Δήμου, προκειμένου να θίξουμε το μείζον πρόβλημα του Αστικού Λεωφορείου (έχει κοπεί από πέρυσι), καθώς και αυτό του συνωστισμού στο Φοιτητικό εστιατόριο.
      Τα προβλήματα αυτά είναι βασικά και τα συναντάμε όλοι μας ως φοιτητές στην καθημερινότητά μας.
      Ζητήσαμε, λοιπόν, άμεση λύση, προτείνοντας τις ιδέες μας και καταθέτοντας τις προτάσεις μας, ώστε να επιλυθεί το θέμα της αστικής γραμμής καθώς και αυτό του συνωστισμού στο Φοιτητικό εστιατόριο.
      Δυστυχώς, οι τοπικοί αρμόδιοι φορείς φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονται για το Πανεπιστήμιο και την ανάπτυξή του και δε φάνηκαν διατιθεμένοι να προβούν σε ουσιαστικές ενέργειες που θα βοηθούσαν ουσιαστικά τα προβλήματα που όλοι μας βιώνουμε κάθε ημέρα. Αντιθέτως, αρκέστηκαν σε ανούσιες δεσμεύσεις.
      Παρά τις εντονότατες πιέσεις μας και τις συνεχείς προσπάθειες μας πληροφορηθήκαμε ότι δεν υπάρχουν τα απαραίτητα κονδύλια για την επαναλειτούργηση της γραμμής Κέντρο-Πανεπιστήμιο-Κέντρο και η εξεύρεση άλλου χώρου για τη Λέσχη είναι κάτι σχεδόν ανέφικτο, χωρίς όμως να αποκλείεται οριστικά.
      Εμείς καταδικάζουμε αυτήν την αδιαφορία και την υπονόμευση της Παιδείας από τους τοπικούς άρχοντες. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, ασκώντας πίεση προς κάθε αρμόδιο φορέα της Κοζάνης και όχι μόνο, για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των φοιτητών και μόνο.

      Π.Α.Σ.Π. Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών